Mini Battert

MiniBattert
Op de zaterdag van de Volksfeesten vindt Baarlo Battert plaats op de Kasteelweide in Baarlo. Een onderdeel hiervan is MiniBattert. Dit is een hindernissenparcours voor kinderen van 2 tot 5 jaar. Onze vereniging organiseert deze ochtend, in samenwerking met BaarloBattert en Volksfeesten Baarlo.

Meedoen?
Kom jij met ons mee rennen, klimmen, klauteren en springen? De eerstvolgende editie van MiniBattert is op zaterdag 3 juni 2023. Aanmelden kan een aantal weken van te voren via de website van BaarloBattert.

Meehelpen?
Wij zoeken vrijwilligers die mee willen helpen om alles in goede banen te leiden. Tijdens deze ochtend begeleid je de kinderen bij de hindernissen. Lijkt je dit leuk? Neem dan contact met ons op.

Meer informatie
http://www.baarlobattert.nl/
https://volksfeestenbaarlo.nl/home

Hoera ik Sport

Hoera Ik Sport!
Met dit project kunnen alle kinderen in Baarlo na schooltijd kennismaken met verschillende sporten en verenigingen. Turnen is hier een onderdeel van. In 2021 zijn we gestart met een pilot. Wij hebben 4 turnlessen gegeven aan een leuke groep kinderen.

Houd de website van Baarlo.info in de gaten voor het aanbod in het nieuwe schooljaar. Daar wordt ook aangegeven wanneer en hoe je je kunt aanmelden.

Samenwerking
Dit project doen wij samen met Hoera Kindercentra Baarlo, VV Baarlo Lawn Tennisclub Tonido Baarlo VV Tupos en DSG Expression. Het project is uitstaan vanuit Baarlobby, waarbij organisaties in Baarlo meer samenwerken.

 Meer informatie
https://www.baarlo.info/projecten/hoera-ik-sport/